Lezing in Eefde van de Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde Triangulum

Eefde – Op donderdag 21 november 2019 organiseert de Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde “Triangulum” een lezing met als onderwerp: Reis naar het middelpunt van de Aarde
Prof. dr. W. van Westrenen
Vrije Universiteit Amsterdam

Locatie: “Het Hart”
Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde
Aanvang: 19:30
Bereikbaarheid Het Hart
Leden van Triangulum, Thales, Astra Alteria en KNVWS-Arnhem hebben gratis toegang, alsmede deelnemers aan de Triangulum/VSB-cursussen gedurende een half jaar na aanvang van de cursus. De entree voor overige gasten bedraagt € 5,= per persoon.

Voor meer informatie zie de website van de vereniging www.triangulum.nl

Triangulum is een vereniging zonder commercieel oogmerk, die zich bezig houdt met het verbreiden van kennis over weer- en sterrenkunde in populairwetenschappelijke zin en dat doet o.m. door het organiseren van voordrachten, werkgroepen en excursies. Zij is actief in het gebied van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.