Kastelenwandeling en de Kerstmarkt in Diepenheim

Diepenheim – Trek je wandelschoenen aan en kom zondag 8 december naar Diepenheim voor een heerlijke, winterse Kastelenwandeling. Je hebt de keuze uit twee afstanden. De kortste afstand is 8 km, langs 3 kastelen en de langste afstand is 16 km, langs 4 kastelen.De routes worden bewegwijzerd, en gaan over verharde, en zandwegen en mooie bospaden. Onderweg passeer je naast de kastelen een aantal bezienswaardigheden en hoor je midwinterhoornblazers.Start tussen 10.00 en 13.00 uur bij het Ottenhuis, tegenover Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De prijs is € 4,50 p.p. incl. routebeschrijving, koffie/thee met krentenwegge. Tot 12 jaar gratis.Voor meer info zie www.visithofvantwente.nlKerstmarkt 25 jarig jubileum!Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens?Kom dan zondag 8 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar de sfeervolle kerstmarkt in het centrum van Diepenheim. Met ruim 120 kramen wordt het Stedeke voor de 25e keer omgetoverd tot een waar kerstparadijs.Het programma belooft veel goeds. Te gast zijn o.a. de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim, de Deldense Kerstmutsen, de Stedeker Krummels, een dweilorkest en misschien vangt u wel een glimp op van de Drie Wijzen en de Kerstman. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor durfals staan ook dit jaar de ezeltjes klaar om op te rijden. Tevens zijn deze middag de winkels en galeries geopend. Voor deze 25e editie van de Kerstmarkt Diepenheim pakt iedereen extra uit.Toegang is gratis.Geen wonder dus, dat de Diepenheimse kerstmarkt een absolute “must” is geworden. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige sfeer. Een dag die mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, landeigenaren die hun land beschikbaar stellen voor parkeren, alle deelnemers, sponsoren en u!Graag tot zondag 8 december! Voor meer info www.ovdiepenheim.nl