Ontdek Zutphen in het donker: speciale winterwandeling met gids

Zutphen – Elke vrijdag om 17.00 uur, vanaf 6 december t/m 3 januari
Wilt u Zutphen ontdekken in het donker? In samenwerking met het SAZ en Gilde Zutphen organiseert VVV Zutphen speciale winterwandelingen met gids. Elke vrijdag (vanaf 6 december) vertrekt er om 17.00 uur een stadsgids vanaf de VVV. Tijdens deze rondwandeling neemt de stadsgids u mee langs stijlvol verlichte middeleeuwse panden, torens en kerken. Onderweg wordt u verrast met historische verhalen en bijzondere wetenswaardigheden.

In Zutphen wordt veel erfgoed ‘s avonds in de schijnwerpers gezet, wat deze avondwandeling een magische sfeer geeft. Stadswandelingen met gids zijn niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij inwoners uit Zutphen die hun stad op een andere manier willen leren kennen. De winterwandeling duurt anderhalf uur en kost € 5,- per persoon (kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via www.inzutphen.nl/winterwandeling).

Ook voor groepen
Wilt u op stap met een groep, bijvoorbeeld als personeelsuitje of met de familie? Deze winterwandeling met gids is ook te boeken voor groepen vanaf 6 persponen, ook op andere dagen en tijdstippen. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een diner. Voor informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de VVV via groepen@inzutphen.nl of 0575-844538. Voor het boeken van een groepsarrangementen worden + € 10,- boekingskosten gerekend.

Praktische informatie:
Winterwandeling Zutphen met gids:
• Data: vrijdag 6, 13, 20 en 27 december en 3 januari 2020, om 17.00 uur.
• Prijs per persoon € 5,-. Kaarten dienen vooraf gekocht te worden via www.inzutphen.nl/winterwandeling.
• Startpunt wandeling: VVV Zutphen, Houtmarkt 75. Verzamelen voor de deur (de VVV is gesloten op dat tijdstip).
• Maximale groepsgrootte per gids is 20 personen.