Nieuwjaarsduik 2020 Borculo

Borculo – De Stichting Promotie Borculo organiseert in 2020 weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas te Borculo. Op woensdag 1 januari 2020 om 14.00 uur.Hopelijk is het weer goed gezind en kunnen er weer vele enthousiastelingen een duik nemen, die het nieuwe jaar goed en fris willen beginnen in de Hambroekplas te Borculo. Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut.Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2020. Ook krijgt iedere deelnemer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep. Degenen die hun t-shirt met de opdruk 2019 nog niet hebben opgehaald, kunnen dit bij de Hambroekplas op 1 januari 2020 nog doen, als de daarvoor uitgereikte medaille wordt getoond. Maar… op = op. Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur.Voor de muzikale aankleding wordt weer gezorgd door Arjan Schuurman.De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2020 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen.Voor noodgevallen is opnieuw Duikteam Air4All Divers paraat. Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten.