Alzheimer Café Lochem

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het Alzheimercafé Lochem organiseert op vrijdag 13 december 2019 een ochtendbijeenkomst met als onderwerp:

Ervaring van een mantelzorger

Dhr. Andri Langenberg komt opnieuw praten over zijn ervaringen als mantelzorger voor zijn vrouw. Zijn vrouw lijdt al 22 jaar aan Alzheimer en verblijft in een verpleeghuis. Mevrouw kreeg op zeer jonge leeftijd al verschijnselen van geheugenverlies en kreeg uiteindelijk de diagnose Alzheimer! In het kader van de decembermaand gaat dhr. Langenberg gedichten voorlezen uit zijn prachtige gedichtenbundel “Sophie”. Hij heeft deze gemaakt naar aanleiding van zijn ervaringen als mantelzorger. Dhr. Langenberg zal uitleggen waarom hij de gedichten schreef en welke emotie erbij speelt!
Teunieke van de Werfhorst, opstartmanager van ‘Dagelijks Leven’ komt in de pauze één en ander vertellen over dit nieuwe zorgcentrum aan de Zutphenseweg! Het belooft een boeiende ochtend te worden!

Wanneer: vrijdag 13 december 2019 van 10.30 uur tot 12.00 uur.
Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma
Waar: Eetcafé Scholten, Bierstraat 4 (achteringang: Achterstraat) Lochem.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411