Herdertjestocht Gorssel 22 december

Gorssel – Een mooi begin van de Kerstvakantie!
Zondagavond 22 december a.s. organiseert de Protestante Gemeente Gorssel/Epse weer een sfeervolle Herdertjestocht. Een tocht voor iedereen die het kerstverhaal op een bijzondere manier wil beleven en meemaken. Tussen 18.45 uur en 19.30 uur kan er gestart worden bij de toren van de kerk in Gorssel.

Noteer het vast in uw agenda, voor uzelf, uw kinderen en kleinkinderen, en meld het aan vrienden, buren en kennissen. Iedereen kan meedoen. Het thema dit jaar is: #heblief.
Heb elkaar lief, steek een ster aan voor degene die je lief vindt, die je mist, die het nodig heeft of die er niet meer is.. Liefde staat ook in de bijbel, wel 264 keer. Er zijn knuffelengelen en een knuffel voor iedereen.
Traditiegetrouw is de route weer verlicht met 1000 lichtjes en komt u onderweg allerlei figuren tegen die u letterlijk en figuurlijk zullen aanspreken, natuurlijk omlijst met veel muziek. Als altijd zijn de Joppe Bloazers ook van de partij.
Dit jaar wordt een verrassende route gelopen. De route begint en eindigt als altijd bij de kerk en ook traditiegetrouw vind u Jozef en Maria, mét het kindje Jezus, onder de toren van de kerk. Na afloop staat er warme chocolademelk met kerstkrans in de kerk klaar en kunt u daar genieten van de muziek van de “Boundless Brassband”.
Mis het niet!