Statiegeldflessenactie Lochemse Volleybalvereniging op 4 januari ‘Smash een lege fles’ voor Avanti’

De C-junioren van Volleybalvereniging Avanti bewaren alvast lege flessen voor de statiegeldactie ‘Smash een lege fles’ op zaterdag 4 januari in Lochem.

Lochem – De leden van Volleybalverenging Avanti houden op zaterdagochtend 4 januari de flessenactie ‘Smash een lege fles’ in Lochem. Mini’s, junioren en senioren halen tussen 9.00-11.00 uur huis-aan-huis lege statiegeldflessen en kratten op in vier wijken.

Het gaat om de Molengronden, Berkeloord, Tusseler en Lochem-West. Die ochtend kunnen er ook lege flessen of bonnetjes worden gedoneerd aan de volleybalvereniging bij de Jumbo, Albert Heijn en Plus in Lochem. “Met ‘Smash een Lege Fles’ hopen we geld in te zamelen voor de organisatie van het jaarlijkse jeugdkamp”, aldus voorzitter Ids van de Giessen. “Ook zijn er tablets nodig voor de wedstrijdtafels. We hopen natuurlijk dat dit een mooie traditie gaat worden in Lochem: ‘Smash een lege Fles voor Avanti, elke eerste zaterdag van januari.” Wilt u meer weten over de actie of op een andere manier een bijdrage leveren, kijk dan op www.avanti-volleybal.nl