Veel enthousiasme bij de kermis in Borculo

Borculo – De kermis in Borculo is erg goed bezocht. Op de parkeerplaats aan de Haarloseweg (bij zwembad ’t Timpke) was genoeg ruimte om de juiste afstanden te waarborgen en toch te genieten van de kermis!
De bezoekers waren erg enthousiast over deze mogelijkheid en met name de jeugd kon weer lekker los gaan in de verschillende attracties.

De Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo is verheugd over alle blije gezichten. Dankzij een goede samenwerking met de kermisexploitanten, de gemeente en de bezoekers, die zich keurig aan de Covid-19 maatregelen hielden, was het een feest voor iedereen.
In plaats van de traditionele kindermorgen in de tent werden de basisschoolkinderen verrast door een optreden van kinderDJ ROGIER op school. ROGIER gaf op alle basisscholen in Borculo een verrassingsvoorstelling. Door de mix van muziek, spelletjes en challenges werden de kinderen erg enthousiast en deden leuk mee met het feestje. De scholen waren na afloop erg tevreden over dit initiatief van de Stichting.
Meer foto’s van beide evenementen zijn te bekijken via www.septemberfeest.nl